Šéfkuchár
PARCUS, a.s.
Rohovce
plný úväzok
01.06.2024
2 000 - 2 500 EUR/mesiac+ príplatky za nadčasy, víkendy a sviatky v súlade so Zákonníkom práce, finálna úroveň závisí od individuálnych schopností a skúseností vybraného kandidáta
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Od šéfkuchára vyžadujeme:
- zodpovednosť za celkový chod kuchyne, vedenie tímu
- tvorbu mesačného menu, sezónneho menu
- tvorbu receptúr a kalkulácií, normovanie
- prípravu a výdaj jedál
- zodpovednosť za skladové zásoby a ich efektívne využívanie
- zefektívnenie procesov v rámci kuchyne a zaistenie jej plynulého chodu
- znalosť a aplikáciu hygienických a ostatných zákonom stanovených štandardov
- zefektívnenie systému dodávateľov
- Dodržiavanie správnych technologických a kvalitatívnych postupov podľa európskych štandardov a dodržiavanie predpisov HACCP.
- Organizovanie práce podriadených kuchárov a pomocných síl v kuchyni aj pri príprave väčšieho množstva jedál.
- Vykonávanie ostatných prác podľa pokynov nadriadených
Zamestnanecké výhody, benefity
- Možnosť sebarealizácie
- Práca v priateľskom kolektíve
- Seriózny prístup
- Motivujúci odmeňovací systém, odmeny
- Základná mzda rastie v závislosti na skúsenostiach
- Možnosť vyšších platových očakávaní
Informácie o výberovom konaní
Vopred ďakujeme všetkým uchádzačom za prejavený záujem pracovať v našej spoločnosti. Všetky životopisy budú starostlivo posúdené. Kontaktovať budeme len vhodných kandidátov.
Poslaním životopisu dáva uchádzač spoločnosti Parcus, a.s. svoj súhlas so spracovaním jeho osobných údajov pre účely databázy uchádzačov o zamestnanie v zmysle zákona č. 18/2018 Z.z.
Predpokladaný termín ukončenia výberového konania
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
Jazykové znalosti
Ostatné znalosti
Promys soft SAZA - Pokročilý
Prax na pozícii/v oblasti
Počet rokov praxe
Osobnostné predpoklady a zručnosti
Hľadáme kolegu, ktorý dobre zvláda časový a všeobecný stres, má dobrú schopnosť vedenia tímu. Musí byť kretativity, flexibilný, schopný improvizácie. Má iniciatívu zvyšovať svoju kvalifikáciu, sleduje nové gastronomické trendy a adaptuje ich do svojej práce.
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Ponúkame jedinečnú príležitosť sebarealizácie podľa predstáv a kreativity šéfkuchára, od najzakladanejších procesov až po koncept samotných jedál.